HOT OR NOT: Sleek highlighter palette

February 05, 2017


Hei girls. Guess who got their hands on the Sleek highlighting palette. I have been hunting it down probably for months. After everyone was raving about it I had to get it. But everywhere where I had the chance to go to the counter, it was sold out. Luckily my best friend found it and took one for me. I couldn't wait to finally try it out.

Živjo punce! Ugotovite kdo je končno ujel Sleek paletko z osvetljevalci!!! Iskala sem jo skoraj mesece! Po tem, ko so jo vse pohvalile sem jo res morala uloviti in preizkusiti. Vendar  povsod kjer sem jo iskala, sem vedno naletela na prazno stojalo, ker je bila razprodana. K sreči pa jo je moja najboljša prijateljica končno našla in eno vzela zame. Komaj sem čakala, da jo še jaz preizkusim.


In the pallet you get 4 different highlights. 3 of them are powders and one is creamy. Now usually I don't like that creams and powders are in the same pallet, because it can get really messy. But I haven't  had problems with this inconvenience yet.
First shade in the palette is the cream shade, called Ecliptic, which is perfect for an eyebrow highlighter or inner eye corner highlighter.
After that, in the same row, my eyes of course flew directly to the lavender shade named Hemosphire. Honestly its my favorite shade out of them all, mostly because it doesn't crumble, it's not to powdery and the shine in blinding. It applies softly on my skin and, since I'm very light toned, it provides me that soft glow.
In the next row is a more yellow toned shade, named Subsolar, which is the reason this palette is so popular. It's the most raved shade, but for me it is a total disappointment. It is nice everyday shade nothing to crazy, which is good. However, it is really chalky, I don't know why but it's not even close to Hemosphire and Equinox, which is the last shade in the palette. And is an orange color. I don't ever wear that shade because it's just simply to dark for my skin tone, and it would look ridiculous. Maybe I will be able to use it in summer, when I will have a bit o a tan. As you can see on the swatch, it's applying nicely.

V paletki najdeš 4 osvetljevalce, tri v obliki pudra in enga kremnega. Ponavadi ne maram kremnih izdelkov v isti paletki s pudri, saj hitro nastane zmešnjava. A se s tem, na srečo, še nisem srečala. Prvi odtenek v paletki je kremni osvetljevalec Ecliptic, ki je perfekten za osvetljevanje pod/nad obrvmi in notranjega kotička oči. V naslednjem momentu so moje oči kar poletele k vijoličnem odtenku (ki se nahaja v isti vrsti), imenovan Hemosphire, ki je moj najljubši odtenek. Posebej zato ker se izdelek ne kruši in prav tako ni preveč pudrast. Njegov nanos je lahkoten in moju zelo svetli polti doda nežen, a vselej osupljiv, lesk.
V nasledni vrstici je osvetljevalec z rumenim tonom, imenujoč se Subsolar. Ta je razlog, da je paletka tako popularna, saj je najbolj hvaljen odtenek. Meni osebno je totalen polom. Res je vsakodnevni odtenek, ne preveč vpadajoč, kar je v redu. Ampak kar me je razočaralo je dejstvo, da je čisto pretrd puder in se ne more primerjati z Hemosphire in Equinox, ki je zadnji odtenek v paletki. Oranžen odtenek nikoli ne uporabljam, saj je pretemen za moj ten polti in izgledalo bi smešno. Mogoče ga bom lahko uporabila poleti, ko bom malo porjavela. Drugače, pa kot vidiš na swatchu, se nanaša lepo.


After about two months of using it, I think this pallet definitely deserves a HOT stamp. After all it's an amazing palette for the price 16,95€. You get 4 good quality shades that are long lasting. The gold packaging is  definitely making it look more fancy and more expensive. One last thing I like about the pallet is that when you buy it in a store it comes in a box, so you can be 100% sure no-one else has touched it before you. 

Po dobrih dveh mescih uporabe, menim da si paletka zasluži HOT štampiljko. Paletka je neverjetna za ceno 16,95€ dobiš kar 4 kvalitetne odtenke. Pika na i je zlata embalaža, ki ji  poda še bolj prefinjen in dražji izgled. Zadnja zadeva, ki mi je še všeč je to, da ob nakupu paletke, v trgovini,  je ta zapakirana v škatlico, tako si si lahko 100%-no prepričan, da se je ni nobeden pred teboj odpiral. 

WHERE TO BUY / KJE KUPITI
Muller


Ps: Have you try this palette? Comment your experience bellow!
Ps: Si že preizkusila to paletko? Komentiraj svojo izkušnjo!

You Might Also Like

0 comments

Subscribe